Kassa oplossing.

 

 

storecontrlextendago

Winkelautomatisering software voor retail.

StoreContrl is tegenwoordig het meest geschikte softwarepakket voor winkelautomatisering. Met een indrukwekkend aantal van meer dan 8000 gebruikers in Nederland behoort StoreContrl tot de meest toonaangevende systemen op de markt.

StoreContrl heeft zich specifiek gericht op de behoeften van winkeliers bij het ontwikkelen van hun automatiseringssysteem. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche kunnen gebruikers erop vertrouwen dat StoreContrl een betrouwbaar systeem is dat een solide basis biedt voor het opbouwen van een onderneming.

 

Kassa.

Het nieuwe kassasysteem is een pareltje om te zien. Maar belangrijker, hij is volledig opnieuw gebouwd voor StoreContrl Cloud Winkelautomatisering.

Hij maakt probleemloos contact met de back-end van StoreContrl Cloud zodat alle gegevens altijd up-to-date zijn.

Overzichtelijk.

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe kassasysteem hebben we goed naar onze gebruikers geluisterd. Zo ziet u nu nog meer gescande producten in het scherm.
Daarbij hebben we nog veel meer nieuwe functies in ons kassasysteem gebouwd. Ons kassasysteem is nu nog overzichtelijker, nog cleaner en nog gebruiksvriendelijker.

Kassa opmaak.

Uw kassasysteem opmaken in de cloud.

We gaan zelfs zo ver dat u de kassa opmaak in de back-end kan doen, er is niks aan het toeval overgelaten. Als u meerdere kassasystemen heeft dan is het handig om de kassa’s in één keer op te maken. Daarom kunt u nu alle kassa’s in de cloud opmaken, gewoon makkelijk op één plek zonder problemen.

Voorraadbeheer.

Weet wat u in huis hebt.

Met StoreContrl® cloud hebben we onze voorraadbeheer volledig opnieuw ontwikkeld. Het is nu nog overzichtelijker, uitgebreider en eigenlijk gewoon beter. Zo kunt u in het overzicht kiezen om u productfoto’s te laten zien, alle categorieën te tonen of toch alleen een strak overzicht.

De keuze is aan uw.

Klanten, leveranciers en medewerkers.

Klanten, leverancier en medewerkers. Zij maken de onderneming. Daarom heeft StoreContrl® cloud een uitgebreid contactenbeheer.

Gebouwd voor groot en klein.

Of u al meerdere filialen hebt of dat u voorbereid wilt zijn op de groei, StoreContrl® cloud is er klaar voor.

StoreContrl® cloud is gebouwd voor 1 tot meer dan 100 filialen. Zo weet u dat u winkelautomatisering altijd klaar is om uw te ondersteunen.

 

Alle filialen zijn te beheren vanuit StoreContrl® cloud. Verdeel de voorraad over de filialen of pas een unieke korting op een filiaal toe. Het maakt allemaal niks uit met StoreContrl® cloud. Het beheren van 100 filialen is net zo makkelijk als het beheren van 1 filiaal.

Door de structuur van StoreContrl® cloud kun je gebruikers toewijzen per filiaal, zo is het zelfs geschikt voor franchise ketens.

Het beheren van filialen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Multi webshopbeheer in één scherm.

In het webshopshop beheer scherm van StoreContrl Cloud kunnen alle orders eenvoudig vanuit één scherm worden afgehandeld. Webshopbeheer geeft duidelijk aan van welke webshop de aankoop komt, of dat de order is afgehandeld en waar het product vandaan moet komen.

Maar het annuleren of corrigeren van een weborder of de status van de orders vindt u makkelijk vanuit dit scherm.

Makkelijker kan bijna niet.

Alle functies van Storecontrl zien?

Alles wat je nodig hebt om je  winkel te runnen.

Ons toonaangevende POS en verenigd handelsplatform verbinden elk gebied van je bedrijf. Verkoop persoonlijk of online, beheer orders en voorraad, stuur je team aan of analyseer prestaties – alles in één gemakkelijke interface.

Een probleemloze en veilige  betaalervaring.

De plug & play POS werkt op elk iOS-apparaat en garandeert een probleemloze en veilige betaalervaring. Gegevens worden in realtime naar de Retail Cloud-software gestuurd, waar je gedetailleerde analytics vindt, slimme suggesties en geavanceerde functies om toonaangevend te blijven.

Gemakkelijk op te zetten

Dankzij de plug & play-technologie ben je meteen klaar om betalingen aan te nemen en je bedrijf te beheren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te begrijpen, nog gemakkelijker te gebruiken en vereisen weinig tot geen training.

Krachtige intergraties

Met integraties in alle grote e-commerce platforms, betalingsproviders en meer past ExtendaGO precies in je bestaande bedrijfs-ecosysteem.

Een echte geldbespraing

ExtendaGO-gebruikers besparen tot wel 60% op softwarekosten. Geen opstartkosten vooraf en, inclusief levenslange updates, geen ontwikkelingskosten – alleen een maandelijkse betaling van €39 per maand.

Alle functies van ExtendaGO zien?

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?