WEBDESIGN.

Creative work, creative mind…

Een website die bij jou past.

Bij ons begrijpen we dat elke klant uniek is en een specifieke visie heeft voor zijn of haar website. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde websites die naadloos passen bij de identiteit en behoeften van onze klanten.

We geloven in het scheppen van een online aanwezigheid die niet alleen mooi en professioneel is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Ons team van ervaren designers en developers werkt nauw samen met elke klant om een website op maat te ontwerpen die de juiste boodschap overbrengt en het gewenste doel bereikt.

Of je nu een kleine ondernemer, een startup of een gevestigd bedrijf bent, wij staan ​​klaar om je te helpen bij het realiseren van je online ambities. We luisteren naar je wensen, analyseren je doelgroep en concurrenten, en combineren dit met onze expertise om een uniek en op maat gemaakt webdesign te leveren.

Waar wij voor staan.

Onze focus ligt niet alleen op het uiterlijk van de website, maar ook op de gebruiksvriendelijkheid en de prestaties. We zorgen ervoor dat je website snel laadt, responsief is en gemakkelijk te navigeren voor bezoekers. Daarnaast houden we rekening met de nieuwste webstandaarden en trends, zodat je website altijd up-to-date blijft en klaar is voor de toekomst.

Responsive design.

Wij begrijpen het belang van een goed functionerende en aantrekkelijke website, die toegankelijk is voor gebruikers op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.

Een responsive design zorgt ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat waarop het wordt bekeken. Dit betekent dat uw website er altijd goed uitziet en optimaal functioneert, ongeacht of uw bezoekers het op een groot computerscherm of een klein mobiel apparaat bekijken.

Ons team van ervaren webontwikkelaars zorgt ervoor dat uw website niet alleen responsive is, maar ook snel laadt, gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de laatste webstandaarden. Wij werken met geavanceerde technologieën en frameworks, zodat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed presteert.

Met een responsive website vergroot u niet alleen de gebruikerservaring van uw bezoekers, maar ook de vindbaarheid op zoekmachines. Google hecht namelijk steeds meer waarde aan mobielvriendelijke websites en bestraft websites die niet responsive zijn met een lagere positie in de zoekresultaten.

Of u nu een nieuwe website wilt laten ontwerpen of uw bestaande website wilt laten aanpassen naar een responsive design, bij ons bent u aan het juiste adres.

Animatie & interactie.

animaties die zorgen voor leuke interactie. Wij begrijpen dat het toevoegen van animaties uw website aantrekkelijker en dynamischer kan maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om animaties naar wens toe te voegen.

Of u nu op zoek bent naar subtiele animaties die de gebruikerservaring verbeteren, of juist opvallende en speelse animaties wilt implementeren, wij staan voor u klaar.

Door het toevoegen van animaties op uw website creëert u niet alleen leuke interactie, maar kunt u ook de aandacht van uw bezoekers vasthouden. Interactieve animaties kunnen ervoor zorgen dat bezoekers langer op uw website blijven, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en mogelijk meer conversies.

Tarieven voor uw website.

Basis

 • NComplete website/webshop
 • NResponsive design
 • NBasis SEO (google)
 • N1 tot 3 pagina's (in overleg meer)
 • NFormulier contact pagina
 • NSocial media koppeling
 • 1 maand ondersteuning
 • Extra functies
 • Foto bewerking
 • 100% maatwerk
 • Animaties & interactie

vanaf € 1549

Premium

 • NComplete website/webshop
 • NResponsive design
 • NBasis SEO (google)
 • N3 tot 6 pagina's (in overleg meer)
 • NFormulier contact pagina
 • NSocial media koppeling
 • N1 maand ondersteuning
 • NExtra functies
 • NFoto bewerking
 • 100% maatwerk
 • Animaties & interactie

vanaf € 2349

Maatwerk

 • NComplete website/webshop
 • NResponsive design
 • NBasis SEO (google)
 • N3 tot 6 pagina's (in overleg meer)
 • NFormulier contact pagina
 • NSocial media koppeling
 • N1 maand ondersteuning
 • NExtra functies
 • NFoto bewerking
 • N100% maatwerk
 • NAnimaties & interactie

vanaf € 3599

De genoemde prijzen zijn indicatie prijzen, dit omdat elk project anders is.
Neem contact op om samen te kijken naar uw wensen.

Samen naar een succes.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten gedurende het hele proces. Vanaf het allereerste concept tot aan de uiteindelijke implementatie, blijven we constant met je communiceren en staan we open voor feedback en suggesties. Samen stellen we de beste strategieën op om jouw online aanwezigheid te maximaliseren en de gewenste resultaten te behalen.

Of je nu een e-commerce platform, een informatieve website of een dynamische blog nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om een gebruiksvriendelijke en esthetisch aangename website te bouwen die indruk maakt op bezoekers en ze aanzet tot actie.

Graag helpen wij jou verder.

Webhosting

Wij bieden betrouwbare en veilige hosting voor jouw website, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw online aanwezigheid. Met onze snelle servers en professionele ondersteuning, zorgen wij ervoor dat jouw website altijd optimaal presteert. Of je nu een kleine blog, een online winkel of een zakelijke website hebt, wij hebben de perfecte hostingoplossing voor jou. 

SEO teksten

Onze ervaren tekstschrijvers weten precies hoe ze SEO teksten moeten schrijven die niet alleen aantrekkelijk zijn voor zoekmachines, maar ook voor uw doelgroep. Of het nu gaat om productbeschrijvingen, blogs, landingspagina’s of webteksten, wij leveren maatwerk teksten die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Mailhosting

Onze mailhostingpakketten zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Bovendien bieden wij 24/7 technische ondersteuning, zodat je altijd op ons kunt rekenen in geval van vragen of problemen.

 

 

Kassa software

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk een goed kassasysteem is voor je bedrijf. Of je nu een kleine winkel, een café of een groot restaurant runt, een efficiënt kassasysteem is onmisbaar voor het soepel laten verlopen van je dagelijkse activiteiten.

Veel gestelde vragen.

Waarom een website?

Er zijn verschillende redenen waarom een website belangrijk kan zijn:

 1. Toegankelijkheid: Een website zorgt ervoor dat jouw informatie, producten en diensten 24/7 beschikbaar zijn voor potentiële klanten overal ter wereld. Ze kunnen eenvoudig jouw website bezoeken om meer te weten te komen over wat je aanbiedt.
 2. Online aanwezigheid: Een website geeft je een online aanwezigheid en helpt je om jouw merk op te bouwen. Het laat zien dat je een professioneel en betrouwbaar bedrijf bent, wat potentiële klanten kan aantrekken.
 3. Klantinteractie: Een website biedt de mogelijkheid voor klantinteractie via contactformulieren, chatfuncties, reacties op blogs of sociale media integraties. Dit stelt klanten in staat om vragen te stellen, feedback te geven of informatie aan te vragen, wat de mogelijkheid biedt om direct te communiceren en relaties op te bouwen.
 4. Marketing en promotie: Een website biedt een platform om jouw producten, diensten en aanbiedingen te promoten. Met behulp van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en digitale marketingtechnieken, kun je jouw website beter vindbaar maken voor potentiële klanten.
 5. Credibiliteit en vertrouwen: Een professioneel ontworpen website helpt om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Het laat zien dat je serieus bent en geeft klanten een idee van wat ze kunnen verwachten van jouw bedrijf.
 6. E-commerce mogelijkheden: Een website is een ideaal platform om producten of diensten online te verkopen. Met een e-commercefunctionaliteit kun je online betalingen accepteren en een bredere doelgroep bereiken die geïnteresseerd is in jouw aanbod.

Kortom, een website kan zorgen voor meer zichtbaarheid, klantinteractie, verkoopmogelijkheden en helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten. Het is een essentieel onderdeel van de moderne zakelijke wereld.

 

Welke informatie en inhoud moet ik verstrekken?

Voordat wij aan de slag kunnen gaan met het bouwen van uw website, zijn er enkele elementen en informatie die u aan ons moet aanleveren. Deze gegevens helpen ons om een website te maken die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Hier is een overzicht van de benodigde materialen en informatie:

 1. Logo en huisstijl: Lever ons uw bedrijfslogo en eventuele andere elementen van uw huisstijl aan. Dit helpt ons om een website te ontwerpen die uw merkidentiteit weerspiegelt.
 2. Tekstuele inhoud: Zorg ervoor dat u alle teksten en inhoudelijke informatie heeft verzameld voor de verschillende pagina’s van uw website. Denk hierbij aan de ‘Over Ons’ pagina, productbeschrijvingen, contactinformatie, en eventuele blogartikelen. Kwalitatieve, goed geschreven teksten zijn van groot belang. Wij kunnen u hier ook bij helpen.
 3. Afbeeldingen: Verzamel relevante afbeeldingen in hoge resolutie die u op uw website wilt gebruiken. Dit kunnen productfoto’s, foto’s van uw team, projecten of diensten zijn. Kies afbeeldingen die de uitstraling van uw merk versterken.
 4. Functionaliteiten en doelstellingen: Denk na over welke functionaliteiten u op uw website wilt hebben, zoals een contactformulier, zoekbalk of een e-commercetak. Bepaal ook duidelijk uw doelstellingen, bijvoorbeeld het vergroten van het aantal verkopen, het genereren van leads, of het verstrekken van informatie. Deze informatie helpt ons om uw website op maat te ontwikkelen.
 5. Voorbeelden van andere websites: Laat ons weten of er andere websites zijn die u aanspreken. Het kan handig zijn om voorbeelden te sturen van websites die u mooi vindt, zodat wij een idee krijgen van uw smaak, stijl en voorkeuren.
 6. Domeinnaam en hosting: Als u al een domeinnaam heeft gekozen, deel deze dan met ons. Als u nog geen domeinnaam heeft, kunnen wij u helpen met het kiezen en registreren van een geschikte domeinnaam.

Deze informatie is van essentieel belang voor het ontwikkelen van een gepersonaliseerde en succesvolle website. Zodra u ons deze materialen heeft bezorgd, zullen wij aan de slag gaan met het bouwen van uw website. Ons team staat klaar om samen met u de perfecte online aanwezigheid voor uw bedrijf te creëren!”

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Natuurlijk kunt u uw eigen domeinnaam gebruiken! Bij ons bieden we de mogelijkheid voor klanten om hun eigen domeinnaam te koppelen aan onze diensten. Dit betekent dat u uw bestaande domeinnaam kunt behouden en deze kunt verbinden met onze website of andere services.

Het proces van het koppelen van uw domeinnaam aan onze diensten is meestal vrij eenvoudig.

Als u nog geen domeinnaam heeft, kunnen we u ook helpen bij het registreren van een nieuwe domeinnaam die bij uw bedrijf past. We bieden een breed scala aan domeinextensies, zodat u een keuze kunt maken die het beste bij uw merk past.

Kortom, ja, u kunt uw eigen domeinnaam gebruiken en wij helpen u graag bij het koppelen ervan aan onze diensten. Neem contact met ons op en onze klantenservice helpt u graag verder met eventuele vragen of verzoeken met betrekking tot uw domeinnaam.

Zijn er beperkingen op het aantal pagina's dat mijn website kan hebben?

Als u zich afvraagt ​​of er beperkingen zijn op het aantal pagina’s dat uw website kan hebben, dan is het antwoord over het algemeen nee.

Wij geloven in de vrijheid en flexibiliteit van onze klanten, en streven ernaar om hen te voorzien van een platform waarop ze zoveel pagina’s kunnen creëren als nodig is om hun bedrijf online te presenteren op de manier die zij wensen. Of het nu gaat om een kleine informatieve site of een uitgebreide e-commerce website, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het bepalen van het aantal pagina’s dat het beste bij uw bedrijf past of bij het opzetten van uw website, dan staan onze professionele teams van ontwerpers en ontwikkelaars voor u klaar. Zij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat uw website goed presteert, ongeacht het aantal pagina’s.

Kan ik mijn website zelf bijwerken en onderhouden?

Natuurlijk,  kunt u uw website zelf bijwerken en onderhouden! 

Met ons gebruiksvriendelijke website-beheersysteem kunt u teksten, afbeeldingen, video’s en andere inhoud op uw website bijwerken. U kunt uw inhoud bijwerken wanneer u maar wilt. 

we willen u  op wijzen dat het wijzigingen op eigen risico gebeurt

 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?